prijzen

De Transformatie te Arnhem heeft de Willem Diehlprijs 2015 (vakjury) gewonnen voor het beste project op het gebied van restauratie, renovatie en herbestemming in Arnhem.

Het 'Huis met de Kogel' Appelstaag 2 te Alkmaar heeft de Gevelprijs 2011 van de Historische Vereniging Alkmaar ontvangen.

Het Kulturhus 't Stieltjen te Haarlo, nieuwbouw voorzieningengebouw in een cultuurhistorisch landschap. Het project is genomineerd voor de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit 2010. Bij de Publieksprijs eindigde het Kulturhus 't Stieltjen op de 3de plaats.

De restauratie van de CaiW-shop in Schiedam is 13 september 2008 gehonoreerd met een ereschildje van de Historische Vereniging Schiedam.

Aan de restauratie van het station van Groningen is de Europa Nostra award 2000 toegekend.

Voor de restauratie van de trapgevel van het pand aan de Voorstraat 12 te Delft en het plaatsen aan die gevel van een gevelsteen met het opschrift ‘De Ghecapte Poel’ is de Le Comteprijs 2000 uitgereikt.

De restauratie en verbouwing van het monumentale pand aan de Voorstraat te Delft  is toegekend met de Le Comte-prijs.

De verbouwing en nieuwe uitbreiding van het woon- en winkelpand aan de Hugo de Grootstraat te Delft is genomineerd voor de Le Comte-prijs.

© 2023 TAK architecten. Alle rechten voorbehouden